Bij HypoGarant denken we graag een stapje verder dan ‘alleen de hypotheek’.

 

Zo ook als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw financiering te regelen in combinatie met verduurzamingsadvies. Onze werkwijze hierin is uniek.

Met behulp van het energielabel brengen wij in kaart wat de huidige staat is van uw woning. Hierbij wordt met name gekeken naar: - Het type woning (appartement, gezinswoning, met buren of vrijstaand) - In hoeverre is de ‘thermische schil’ van de woning geïsoleerd? - Welke ‘gebouwgebonden’ installaties zijn er aanwezig? (ten behoeve van ventilatie, verwarmen/koelen, tapwater en zonne-energie)

Met het energielabel als uitgangspunt kan er gekeken worden naar verbetermogelijkheden. Wij tonen u vanuit een verduurzamings- en kostenperspectief de meest efficiënte mogelijkheid om uw wensen en doelen te behalen.

De conclusies worden verwerkt in het verbeteradviesrapport. In dit rapport staat exact vermeld welke maatregelen uitgevoerd dienen te worden om het gewenste resultaat te behalen. Ook is er per maatregel te zien wat hiervan het effect is op het energielabel. Doordat wij aan de voorkant al precies weten wat er moet gebeuren, kunnen wij de financiering hier naadloos op aan sluiten.

Zodra de financiering rond is en de verbetermaatregelen eenmaal zijn uitgevoerd, verwerken wij dit op het energielabel en krijgt u een nieuw exemplaar.

Meer weten? Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Binnen 15 minuten inzage in uw mogelijkheden tot verduurzamen!

Met onze handige checklist ziet u in één oogopslag welke informatie wij kunnen gebruiken om voor u een berekening te maken.

  • Stap 1: Download onze Verduurzamings-Checklist en vul deze in.
  • Stap 2: Verstuur de ingevulde Verduurzamings-Checklist per mail naar ons of upload 'm op onze website.
  • Stap 3: Wij bellen u binnen 24 uur om een telefonische afspraak in te plannen met één van onze verduurzamingsadviseurs.
  • Stap 4: Tijdens de afspraak vertelt de adviseur u binnen 15 minuten wat er mogelijk is. Mocht u behoefte hebben aan een langer gesprek dan is dit vanzelfsprekend geen probleem.
  • Stap 5: Zodra u groen licht geeft, kan het traject in gang gezet worden. Wij brengen de gewenste verbetermogelijkheden in kaart en zorgen dat de financiering hier naadloos op aansluit. Ook helpen wij u met het vinden van een geschikte aannemer en het regelen van de juiste verzekeringen. 
  • Stap 6: Achterover leunen en geld besparen.

 

 

Download de Verduurzamings-Checklist hier!Upload de HypoChecklist hier!