Bij HypoGarant denken we graag een stapje verder dan ‘alleen de hypotheek’.

 

Zo ook als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw financiering te regelen in combinatie met verduurzamingsadvies. Onze werkwijze hierin is uniek.

Met behulp van het energielabel brengen wij in kaart wat de huidige staat is van uw woning. Hierbij wordt met name gekeken naar: - Het type woning (appartement, gezinswoning, met buren of vrijstaand) - In hoeverre is de ‘thermische schil’ van de woning geïsoleerd? - Welke ‘gebouwgebonden’ installaties zijn er aanwezig? (ten behoeve van ventilatie, verwarmen/koelen, tapwater en zonne-energie)

Met het energielabel als uitgangspunt kan er gekeken worden naar verbetermogelijkheden. Wij tonen u vanuit een verduurzamings- en kostenperspectief de meest efficiënte mogelijkheid om uw wensen en doelen te behalen.

De conclusies worden verwerkt in het verbeteradviesrapport. In dit rapport staat exact vermeld welke maatregelen uitgevoerd dienen te worden om het gewenste resultaat te behalen. Ook is er per maatregel te zien wat hiervan het effect is op het energielabel. Doordat wij aan de voorkant al precies weten wat er moet gebeuren, kunnen wij de financiering hier naadloos op aan sluiten.

Zodra de financiering rond is en de verbetermaatregelen eenmaal zijn uitgevoerd, verwerken wij dit op het energielabel en krijgt u een nieuw exemplaar.

Meer weten? Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!