Stap 1: Ontdek jouw Duurzame Potentieel - Inventarisatie van Wensen
Jouw traject begint met een persoonlijk gesprek met onze EPA-W adviseur. In dit telefonisch consult bespreken we jouw duurzame wensen. Om alvast de financiële haalbaarheid te verkennen, vragen we enkele benodigde documenten per e-mail op. Zo leggen we de basis voor een solide start van jouw duurzame project.

Stap 2: Energieanalyse op Locatie - Optimaliseer Jouw Energielabel
Onze EPA-W adviseur bezoekt jouw pand voor een gedetailleerde energieanalyse. Naast het vaststellen van het huidige energielabel, wordt een verbeteradviesrapport opgesteld. Hierin identificeren we kosteneffectieve manieren om maximaal te besparen. Een waardevolle gids voor jouw duurzaamheidsdoelen.

Stap 3: Financiële Koersbepaling - Zet Jouw Duurzame Plannen in Beweging
Nu het verbeteradviesrapport is gevalideerd, gaan we over naar de financieringsfase. Onze financieel adviseur presenteert jou de verwachte maandelijkse besparingen en je ontvangt een gedetailleerde aannemersofferte voor transparante kosteninzicht. Na jouw akkoord initiëren we de hypotheekaanvraag en geven we groen licht om de verduurzaming te laten implementeren door een geselecteerde aannemer. Wij blijven natuurlijk jouw aanspreekpunt gedurende het gehele proces.

Stap 4: Duurzame Realiteit - Geniet van Jouw Groenere Leefomgeving
Na de succesvolle implementatie ontvang je niet alleen een beter energielabel, maar verzorgen wij tevens de toepasbare subsidieaanvragen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het optimaliseren van jouw belastingaftrek. Bij HypoGarant gaan we verder dan financiering; wij streven naar een duurzame realisatie van jouw groene toekomst.

 

 

Heb je vragen over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

Dan kan je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Je kan ons natuurlijk ook mailen, bellen of WhatsAppen!


E: info@hypogarant.net

T: 085-4010958 

M: 06-23685257