Als HypoGarant vertegenwoordigen wij een betrouwbare en flexibele speler die van alle markten thuis is. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen wanneer het nodig is maar ook dat wij de tijd nemen om goed stil te staan bij jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je graag om samen tot de keuze te komen die het best aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

HypoGarant is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van hypothecaire - en verzekeringsproducten. Dankzij een groot netwerk van aangesloten verzekeraars en kredietverstrekkers zijn wij altijd in staat een oplossing bieden voor jouw financiële vraagstukken tegen een scherp tarief.

Het uitgangspunt van HypoGarant is het overtreffen van verwachtingen door het belang van onze relaties voorop te stellen. Dit bereiken wij door een combinatie van strakke interne communicatie en teambuilding, maar ook door medewerkers de ruimte te bieden met klanten mee te denken. Een gedegen advies gaat bij ons altijd gepaard met een warme handdruk.