Als HypoGarant vertegenwoordigen wij een betrouwbare en flexibele speler die van alle markten thuis is. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen wanneer het nodig is maar ook dat wij de tijd nemen om goed stil te staan bij jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je graag om samen tot de keuze te komen die het best aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

HypoGarant is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van hypothecaire - en verzekeringsproducten. Dankzij een groot netwerk van aangesloten verzekeraars en kredietverstrekkers zijn wij altijd in staat een oplossing bieden voor jouw financiële vraagstukken tegen een scherp tarief.

Het uitgangspunt van HypoGarant is het overtreffen van verwachtingen door het belang van onze relaties voorop te stellen. Dit bereiken wij door een combinatie van strakke interne communicatie en teambuilding, maar ook door medewerkers de ruimte te bieden met klanten mee te denken. Een gedegen advies gaat bij ons altijd gepaard met een warme handdruk.


Op relatief jonge leeftijd ben ik zelfstandig gaan wonen, waardoor ik altijd moest werken om mijn vaste lasten te kunnen dragen. Ik ben onderaan de ladder begonnen. In het begin werkte ik in de horeca, waarna ik een aantal salesfuncties heb betrokken. Sales lag mij niet zo. Ik haalde mijn  targets met gemak, maar haalde geen voldoening uit mijn werk omdat ik vaak mensen iets verkocht waar ze eigenlijk weinig of geen baat en  behoefte aan hadden.

Binnen het vak van financieel adviseur vond ik via de nodige omwegen uiteindelijk mijn uitkomst. Wat mij aansprak was de wetgeving rondom  advisering van financiële producten: financieel adviseurs worden wettelijk verplicht klanten een zo zuiver mogelijk advies te geven. Hierdoor kon ik  het sociale deel wat mij initieel naar sales trok combineren met het helpen van mensen. In mijn werk heb ik deze insteek dus ook altijd  meegenomen. Ik geloof er zelfs oprecht in dat ook vanuit commercieel oogpunt, integer en klantgericht handelen op de lange termijn de beste  resultaten zal opleveren.

Inmiddels ben ik jarenlang actief in de sector en reeds in het bezit van alle beroepskwalificaties voor financieel advies op het gebied van particulieren. Hiernaast beschikt ik inmiddels ook over nagenoeg alle beroepskwalificaties op zakelijk gebied zodat ik ook op uw ondernemersvragen een gedegen antwoord kan geven. Ik haal er nog steeds ontzettend veel energie uit om mensen te helpen met mijn werk. Waar een andere adviseur soms wellicht zal zuchten om een klant met een complexere situatie te woord te staan ga ik elke uitdaging juist graag aan.

 

 

 

 

Als jonge ondernemer heb ik hard moeten werken om te komen waar ik nu ben. Op de weg zijn veel obstakels geweest die ik heb moeten overwinnen. Gelukkig heeft mij dit alleen maar meer gemotiveerd. Elke dag is voor mij weer een nieuwe kans om iets te leren en de lat een stukje hoger te leggen.

Het mooiste aan dit vak vind ik wanneer je mensen hun verwachtingen kunt overtreffen. Meer geven dan wat van je verwacht wordt. Hier haal ik de energie vandaan om nog meer tijd en moeite te investeren dan u wellicht zou verwachten van een financieel adviseur. Binnen Hypogarant vind ik ook de ruimte om invulling te kunnen geven aan mijn werkzaamheden op de manier die mij aanspreekt. Voor u als relatie is dit terug te zien wanneer ik voor u aan de slag ga. Ik bespreek graag samen met u de wensen en mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie om zo tot een weloverwogen keuze te komen.