De verzekeringsspecialist voor bijzondere risico’s: De Vereende

 

Als financieel adviseurs begrijpen wij goed hoe vervelend het kan zijn: na een ongelukkige samenloop van omstandigheden kom je erachter dat je niet meer welkom bent bij de verzekeraar. Al snel word je doorverwezen naar De Vereende. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw risico simpelweg té specifiek is om bij een ‘normale’ verzekeraar onder te brengen.

Waar de andere verzekeraars u weigeren, levert De Vereende maatwerk om toch een oplossing te kunnen bieden. Elke aanvraag wordt nauwkeurig onderzocht en beoordeeld. Een aanvraag bij De Vereende kan enkel ingediend worden door een assurantietussenpersoon. Onze financieel adviseurs staan klaar om u bij te staan in deze periode.

Onze aanpak is simpel. Na een inventarisatie van uw situatie kijken wij altijd eerst naar de mogelijkheden buiten De Vereende om. Dankzij een groot netwerk van aangesloten verzekeraars kunnen wij soms een uitkomst bieden door een ‘goed woord’ voor u te voeren. Mocht toch blijken dat u enkel bij De Vereende terecht kunt, dan bent u bij ons verzekerd van de laagste prijs. Wij vinden namelijk dat de premies van De Vereende al hoog genoeg zijn. Daarom verlagen wij de provisiekosten die De Vereende aanbied voor aangesloten adviseurs met 75%!!

En kunt u ergens anders toch een betere deal vinden? Dan verlagen wij ons tarief tot dit niet meer het geval is.*

Vul vandaag nog het aanvraagformulier in en upload deze via onze website of stuur hem in per e-mail. Telefonische aanvragen zijn niet mogelijk.

 

 

*Dit gebeurt na een casus-specifieke evaluatie van de mogelijkheden. Uiteraard kennen ook wij limieten.

 

Het door u ingevulde en ondertekende formulier kunt u hieronder uploaden en naar ons kantoor sturen. U kunt het formulier natuurlijk ook versturen per e-mail: info@hypogarant.net.

Upload hier uw aanvraagfomulier